Дървени играчки

Какви спомени пробужда у Вас представата за дървени играчки? Върнахте ли се с усмивка към Вашето детство? Предлаганите от нас дървени играчки са произведени изцяло от дърво и екологично чисти материали. Детето Ви ще се влюби в прекрасната дървена играчка, която Вие ще изберете за него с много любов. Заедно с нашите разнообразни и интересни дървени играчки, Вие получавате:

  • Безопасност и екологичност, гарантирани чрез европейския стандарт за безопасност на детските играчки EN 71. Имайте впредвид, че дървените играчки са изключително лесни за почистване, не задържат бактерии и не провокират алергии.
  • Правилно развитие и дълготрайно забавление за Вашето дете - дървените играчки стимулират сетивата, въображението и двигателната активност на малките палавници. Образователната функция на дървените играчки е неоспорима. Като се започне от кубчетата за нареждане с букви или цифри по тях, пъзели, настолни игри като домино например и се стигне до разкошните дървени къщи за кукли. Играейки с такава играчка, детето е проактивно и не привиква да натиска бутони и да чака пасивно играчката да го забавлява. Дървените играчки са любими на няколко поколения и винаги ще бъдат актуални. Изберете подходящата дървена играчка за Вашия наследник и наблюдавайте интересни игрови сценки. Ще бъде забавно, не мислите ли?
СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :